Izpit za voditelja čolna še pred dopustom

Izpit za voditelja čolna še pred dopustom

Izpit za voditelja čolna oz. izpit za čoln lahko, če se na dopust odpravljate v drugi polovici počitnic, opravite še pred odhodom. Tečaj za izpit za voditelja čolna bomo organizirali v Ljubljani (Koledar tečajev), vsi zainteresirani pa se lahko na tečaj za izpit za voditelja čolna prijavite preko spletnega obrazca, oziroma pokličete na telefon v rubriki Kontakt.

Naše skupine so majhne, tako da se lahko predavatelj maksimalno posveti praktično vsakemu tečajniku. Izpit za čoln predvideva pet tem in vse se na tečaju za izpit za čoln obdelajo. Tečaj za voditelja čolna poteka štiri dni po štiri ure, nekaj dni pred izpitom, pa organiziramo še štiri – urno ponavljanje oziroma utrjevanje znanja. Izpit se bo opravljal na Upravi RS za pomorstvo v Kopru, saj v juliju in avgustu izpitov ni mogoče opravljati v Ljubljani ali Mariboru.

Na tečaju dobite vse potrebno, tako literaturo kot tudi učne pripomočke. Predvidoma bodo predavanja potekala v četrtek in petek ter ponedeljek in torek.
Pohitite s prijavami, saj so mesta omejena, časa za prijavo pa malo.

Opravite izpit za čoln še pred odhodom na zasluženi dopust in si popestrite vaše počitnice, z njim si boste lahko najeli čoln, se odpeljali med otoke in začutili veter v laseh.

Prijavite se na tečaj za voditelja čolna že sedaj.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.