Izpit za čoln – Ljubljana ali Logatec

Izpit za čoln – Ljubljana ali Logatec

Želite zapluti samostojno? Ste zamudili dosedanje tečaje za izpit za čoln ali ste enostavno bili zasedeni in se tečaja niste mogli udeležiti?
Vabimo vas, da se nam pridružite na tečaju v Ljubljani, ki se bo pričel

Koledar tečajev

lahko pa se nam pridružite na tečaju za izpit za čoln v Ljubljani

Koledar tečajev

ali na tečaju v Logatcu, ki pa se bo pričel

Koledar tečajev

Ste se za pristop na tečaj in izpit za čoln že odločili? Prijave na tečaj sprejemamo vsak dan preko telefona, preko prijavnega obrazca ali e-maila. Najenostavneje pa je, da kliknete na spodnjo povezavo.

Izpit za čoln zajema pet tem, katere predelamo v štirih srečanjih po štiri ure. Tečaj poteka v sredo, četrtek, petek in ponedeljek med 17h in 21h. Izpitni rok razpiše Uprava RS za pomorstvo, nekaj dni pred izpitom, pa se dobimo še za štiri ure in vse teme ponovimo ter odpravimo še zadnje pomanjkljivosti in dvome.

Cena tečaja z izpitom znaša 169 € in zajema vse stroške izvedbe tečaja, izpitno pristojbino in upravno takso ter izdajo dokumenta. Izpit za čoln je mednarodno priznan, z njim pa lahko upravljate s plovilom do 24m brez omejitve moči motorjev in območja plovbe.

Na tej strani lahko najdete praktično vse kar vas zanima o izpitu, lahko pa nam vaša vprašanja enostavno posredujete preko obrazca na spodnji povezavi:

Obrazec za povpraševanje

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.