Izpit za čoln – cene tečajev

Izpit za čoln – cene tečajev

Cene tečajev za izpit za čoln so od izvajalca do izvajalca različne, sicer prevladuje enotna cena 149 €, v kolikor pa nekoliko pobrskate po internetu, pa kaj hitro najdete izvajalca, kateri ponuja tečaj po nižji ceni. Seveda si boste svojega izvajalca izbrali sami, nekateri glede na ceno, drugi glede na priporočila, kaj je bolje je stvar vaše interpretacije, naše mnenje pa je, da nižja cena ni vedno najboljša odločitev.

Nižjo ceno si lahko pridobite tudi na drug način; v večini vsi izvajalci tečajev za izpit za čoln ponujajo popuste za skupine, skupino pa tretirajo ponekod že od 6 oseb dalje. Torej v kolikor ste družba, katzera si želi opraviti izpit za čoln, se vam zagotovo splača napisati nekaj emailov ponudnikom ali pa zavrteti njihove telefonske številke. Ne pričakujte nemogočega, ceno pa si lahko na ta način znižate do 135 €. Nižje cene pa nekateri izvajalci ponujajo tudi študentom in dijakom.

V ceno tečaja je navadno všteto vso potrebno gradivo oziroma literatura, takse in pristojbine za prvo opravljanje izpita, izdaja dokumenta, izvedba tečaja, prijava na izpit pri upravi RS za pomorstvo, skratka vse. Vi nadaljnih stroškov v bistvu nimate.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.