1. Regata “GO SAIL” bo potekala med 10. 6. in 14. 6. 2014

1. Regata “GO SAIL” bo potekala med 10. 6. in 14. 6. 2014

Regata bo potekala v marini Kornati, ki se nahaja v Biogradu na Moru. Skipperji morajo imeti opravljen izpit za čoln! V torek, 10. 6. 2014 bo potekal spoznavni večer za vse udeležence regate, medtem ko se ji zamudniki lahko pridružite tudi v sredo, a najkasneje do 8 h zjutraj, ko bo potekal prosti trening ekip. Z marine Kornati se bo odjadralo do marine Piškera na Kornatih. Za vse tekmovalce bo po pristanku v marini zagotovljena večerja.

Za tekmovanje bo organizator zagotovil sedem jadrnic Bavaria 42 Match, na kateri bo prostora za šest do osem jadralcev, ki se bodo v četrtek preizkusili v navigacijski plovbi. Cilj prve plovbe se bo nahajal na otoku Žutu, medtem ko se bo druga plovba zaključila na Lavdari. Tretja plovba se bo zaključila v mestu Sali, ki se nahaja na Dugem otoku. Dan se bo zaključil z večerjo in podelitvijo nagrad za najhitrejše tekmovalce prvega tekmovalnega dne, v baru Maritimo pa boste lahko uživali v zabavi vse do jutranjih ur. Tudi petek bo precej naporen dan, saj bodo potekale tri navigacijske plovbe – iz mesta Sali bomo krenili na Sito, druga plovba se bo končala na Vrgadi, tretja pa pred marino Kornat v Biogradu. V večernih urah bo organizirana večerja ter razglasitev zmagovalcev regate. Z družabnim večerom, ki bo trajal vse do jutranjih ur, pa se bo regata in druženje zaključilo.

Cena za vse udeležence regate, znaša 350,00 EUR na osebo. V ceno je vključen najem plovil Bavaria 42 Match, čiščenje plovila, trije polpenzioni (zajtrk in večerja), organizacija dogodka in privezi. Ker se prijave za omenjeno regato pobirajo le do 15.02.,predlagamo, da s prijavo pohitite. Organizator Andrej Žgur (andrej.zgur@gmail.com, tel: +386 41 771 451) vam zagotavlja, da junijska regata »Go sail« ne bo zadnja … Vsi kapitani morajo imeti izpit za VHF GMDSS in izpit za čoln!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.