Tečaj za VHF GMDSS – AKCIJA

TEČAJ ZA VHF GMDSS – AKCIJA

SAMO 59,90 €

Ste prejemnik izjemne, časovno omejene ponudbe, zato pohitite s prijavo na tečaj za VHF postajo v želenem kraju in se udeležite našega edinstvenega izobraževalnega programa za pridobitev mednarodno veljavnega izpita za upravljanje z radijsko postajo VHF GMDSS.

V SPOROČILO OB PRIJAVI OBVEZNO VPIŠITE: VHF – AKCIJA

Prijava na tečaj

Tečaj za VHF postajo traja 5 šolskih ur (1 popoldan) in ustreza izpitnemu programu Uprave RS za pomorstvo. Tečaj poteka po preizkušenem sistemu kombinacije predavanj, praktičnih vaj iz upravljanja VHF postaje ter primerov komunikacije na morju iz prakse, ki jih dopolnjujeveč kot 30 kratkih videovsebin. Tečaj vodijo izkušeni predavatelji, ki se 100%  posvetijo tečajnikom, tako da so ti dobro pripravljeni na izpit in znajo odgovoriti na več kot 120 možnih izpitnih vprašanj.

V ponudbi niso vključeni izpitni stroški. Prijavnico z navodili za prijavo prejmete na tečaju. Prijavo na izpit kandidati opravijo samostojno, po navodilih predavatelja.

Ponudba vključuje našo nasodobnejšo literaturo in pripomočke, ki jih boste uporabljali na tečaju in doma za pripravo na izpit.

Prejeli boste uporabniško ime in geslo za dostop do spletnega VHF GMDSS simulatorja©, ki ga boste uporabljali na tečaju, doma za pripravo na izpit in na samem izpitu. Njegova uporaba je podprta z videovsebinami.

Ponudba je časovno omejena in jo lahko ponudnik kadarkoli prekine!

V SPOROČILO OB PRIJAVI OBVEZNO VPIŠITE: VHF – AKCIJA

Prijava na tečaj

 

Ali veste, da brez VHF izpita ne morete najeti čolna?

Do VHF izpita lahko pridete najceneje in najhitreje prav po tej posebni ponudbi, ki vključuje:
• tečaj (5 ur),
• spletni VHF GMDSS simulator©,
• “Priročnik za upravljanje z radijsko postajo VHF GMDSS”© in
• prijavnico za izpit z navodili.

 
Opomba: Redna cena tečaja za VHF GMDSS brez izpitnih stroškov znaša 107,50 €.

V SPOROČILO OB PRIJAVI OBVEZNO VPIŠITE: VHF – AKCIJA

Prijava na tečaj

Termini za VHF GMDSS